Sant Adrià denega al Barcelona Beach Festival la llicència d’activitat a 24 hores del seu inici

La setena edició del Barcelona Beach Festival, que s’havia de celebrar aquest dissabte a la Platja del Fòrum i al Parc de la Pau s’ha cancel·lat després que l’ajuntament de Sant Adrià li hagi denegat a la promotora Live Nation la llicència d’activitat.

El consistori s’ha vist obligat a denegar-li a Live Nation aquesta llicència perquè no té l’informe preceptiu i vinculant de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat per atorgar-la, ja que la promotora Live National va presentar la documentació per obtenir-la fora de termini.

Estava previst que a aquest festival de música electrònica hi assistissin entre 25.000 i 30.000 espectadors ja amb la seva entrada comprada. La principal atracció del Barcelona Beach Festival era el dj Marshmello i el cartell també comptava amb dj‘s internacionals com Armin Van BuurenDon Diablo o Timmy Trumpet. Els concerts havien de començar aquest dissabte a les cinc de la tarda i les actuacions s’estendrien fins a la matinada de diumenge.

Segons ha dit l’ajuntament adrianenc en un comunicat, la promotora va presentar la documentació necessària per demanar l’informe el 22 de juny, quan la llei estableix que ho ha de fer quinze dies hàbils abans de la celebració del festival. La data límit, per tant, era el 10 de juny.

Tot i que la presentació de la documentació es va fer fora de termini, l’ajuntament va fer la petició de l’informe a la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament, que finalment l’ha denegat, segons diu en el seu comunicat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure