Live Nation anuncia una querella criminal contra l’alcaldessa per la cancel•lació del Barcelona Beach Festival

L’empresa promotora del Barcelona Beach Festival, Live Nation, ha anunciat que interposarà una querella criminal contra l’alcaldessa de Sant Adrià, Filo Cañete, i la primera tinent d’alcalde, Ruth Soto, per la cancel·lació «no justificada» del festival de música electrònica previst per demà dissabte al no haver-li concedit la llicència d’activitat.

Live Nation també interposarà una reclamació de responsabilitat patrimonial a l’ajuntament de Sant Adrià pel perjudici «econòmic i reputacional» del resultat de la seva acció. Unes 25.000 persones de tot el món havien comprat la seva entrada per assistir al festival de música electrònica que s’havia de celebrar a la Platja del Fòrum i al Parc de la Pau.

En un comunicat publicat aquesta nit, la promotora barcelonesa «nega la veracitat» del contingut del comunicat emès pel consistori adrianenc. En ell deia que no s’havia concedit la llicència d’activitat al Barcelona Beach Festival perquè no tenia l’informe preceptiu i vinculant de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat, ja que la promotora va presentar la documentació fora de termini.

Concretament, la nota informativa deia que el va presentar el 22 de juny quan segons la llei l’havia de presentar quinze dies hàbils abans de la celebració del festival. Live Nation diu que la sol·licitud de l’informe és «obligació i responsabilitat exclusiva» de l’administració responsable d’autoritzar l’activitat i que va ser l’ajuntament de Sant Adrià qui va presentar la sol·licitud «fora de termini» tot i tenir el projecte de l’activitat «amb suficient antelació».

La promotora recorda en el seu comunicat que el Barcelona Beach Festival porta sis edicions i té «coneixement extens i exhaustiu de la documentació a presentar i els seus terminis».

Tot i que a hores d’ara el festival musical que havia de començar demà a les cinc de la tarda està cancel·lat, Live Nation desplegarà «tots els recursos al nostre abast» perquè es pugui fer. Afegeix que per això compta «amb el suport de la majoria d’institucions i entitats de Catalunya, Barcelona i la mateixa Sant Adrià de Besòs». En cas de no celebrar-se, la promotora ha anunciat que tornarà els diners de les entrades a tots els assistents.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure