Política de Privadesa

Nom de l’empresa: Diari de Sant Adrià
Razón social: ENTER GESTIO COMUNICATIVA SL
CIF: B64174147
Direcció: PRIM 131, local, 08912 Badalona
Telèfon: 93 383 94 93
Correu electrònic: redaccio@diaridesantadria.com
Lloc web: www.diaridesantadria.com

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les dades que es sol·licitin en el nostre formulari s’inclouran en una base de dades informatitzada amb l’objectiu de donar resposta a la seva sol·licitud, gestionar els nostres contactes comercials i facilitar-li informació de l’interès sobre els nostres serveis i productes.

Diari de Sant Sadrià té els seus fitxers automatitzats amb dades de Caràcter Personal legalitzats davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i inscrits en el Registre General de Protecció de Dades. Així mateix, compleix les mesures de seguretat del Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999.

Vostè disposa en tot moment dels drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació; Tal i com estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades. L’exercici d’aquests drets es pot realitzar mitjançant correu postal o electrònic, indicant com a referència en el sobre o en l’assumpte del correu electrònic “DADES PROTECCIONS”, a les següents adreces:

Direcció: PRIM 131, local, 08912 Badalona
Telèfon: 93 383 94 93
Correu electrònic: redaccio@diaridesantadria.com

Igualment, l’informem, d’acord amb el que estableix l’article 21 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, que mitjançant l’acceptació d’aquest avís legal, ens estàs expressament autoritzant, per a que ens enviem comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic. Com a destinatari de les comunicacions, vostè té el dret de revocar aquest consentiment, en qualsevol moment, amb la simple notificació de dicha voluntat mitjançant correu postal o electrònic, a través de les adreces dalt indicades, indicant com a referència en el sobre o en el cas del correu electrònic “BAIXA CORREU ELECTRÓNIC”.

Correu electrònic: redaccio@diaridesantadria.com