Portes Obertes Centres Educatius als centres adrianencs 

0
394

La majoria d’escoles podran visitar-se durant aquest març

S’apropa el període de preinscripció i matrícula per al curs 2022-23, que serà del 7 al 21 de març per a educació infantil i primària i del 9 al 21 de març per a l’educació secundària obligatòria. Els centres educatius de Sant Adrià de Besòs conviden a les seves portes obertes durant aquests dies del mes de març.

L’escola Amor de Déu podrà visitar-se fins al 4 de març, amb cita prèvia. Pel que fa a l’escola Cascavell va realitzar les jornades de portes obertes durant el mes de febrer. A l’escola Catalunya les jornades s’han previst aquest 1, 2 i 4 de març a les 17h, amb cita prèvia. Pel que fa a l’escola Pompeu Fabra serà els dies 1, 2 i 4 de març, a les 17h, amb cita prèvia,, l’escola Sant Gabriel i l’institut Manuel Vázquez Montalbán van realitzar aquestes jornades durant el passat mes de febrer.

Els centres escolars de Sant Adrià organitzen les jornades de portes obertes com a inici del procés de preinscripció escolar, corresponent al curs 2022-2023. Davant la situació de pandèmia i les limitacions comunicades pel Departament d’Educació de la Generalitat, les sessions de portes obertes poden ser presencials, amb grups reduïts, i virtuals. Cada centre ha triat dues dates i ha optat per fer-ho d’una manera determinada.