El Parc del Besòs deixarà d’estar obert les 24 hores

El Parc del Besòs deixarà d’estar obert les 24 hores del dia amb la instal·lació d’una tanca metàl·lica a tot el seu perímetre i l’establiment d’uns horaris d’obertura i tancament que encara estan per decidir.

L’objectiu d’aquesta obra, que està previst que comenci a executar-se en el darrer trimestre d’aquest any és millorar la seguretat d’aquest espai, en especial a les nits.

La tanca tindrà una alçada suficient per impedir que es pugui accedir a l’espai i hi haurà diferents punts d’accés al parc. Les entrades es tancaran amb mòduls i portes amb llistons de fusta que es diferenciaran de la resta i estaran perfectament identificats com a punts d’entrada al recinte.

La façana de la ronda de Sant Ramon de Penyafort comptarà amb una nova entrada amb tres portes. L’espai d’intervenció serà de 864 metres lineals i ocuparà les tres façanes excepte la que dona a la via del tren que ja disposa d’una tanca.

El pressupost màxim de licitació serà de 404.328 euros. L’ajuntament encara no ha decidit quins seran els horaris d’obertura i tancament del parc al llarg de l’any

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure