Alerten de la presència de senglars en el Parc Fluvial del Besòs

En els darrers dies han aparegut al Parc Fluvial del Besòs senglars que baixen al riu a buscar menjar, per la qual cosa s’ha avisat als usuaris que no s’acostin als animals, que són salvatges, no se’ls doni menjar i s’allunyin d’ells si van acompanyats de gossos.

La presència d’aquests animals salvatges als parcs i zones urbanes s’ha incrementat i si tenen aliment disponible augmenta la seva presència i s’incrementen el nombre d’exemplars. Donar-los aliments, que va en contra de la normativa vigent, resulta contraproduent perquè s’alteren les seves pautes de comportament natural i perden la por a les persones.

Davant la presència d’un porc senglar cal allunyar-se d’ells, ja que poden respondre de forma violenta, en especial si es tracta d’una femella que va amb les seves cries, o l’usuari va acompanyat d’un gos.

En cas que el senglar aparegui per la ciutat, cal assegurar-se de tapar els contenidors d’escombraries i en el cas d’urbanitzacions o indrets propers a espais rurals cal disposar de sistemes de recollida d’escombraries adients.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure