El Port del Fòrum tindrà un hotel de luxe al segon semestre de 2024

Sant Adrià de Besòs comptarà al segon semestre del 2024 amb un hotel de luxe, el SLS Barcelona, que estarà ubicat al Parc del Fòrum, a la darrera parcel·la del passeig marítim de la zona a la qual es permet el desenvolupament d’instal·lacions hoteleres.

El grup hoteler Ennismore i la gestora d’inversions de capital risc AGC seran els encarregats de portar la gestió d’aquesta instal·lació hotelera única a Europa que desenvolupa el concepte de ‘lifestyle’ amb hotels que no escatimen en cap mena de luxe.

El complex hoteler se situarà en una extensió de 31.326 metres quadrats al terme municipal de Sant Adrià de Besòs. Estarà situat al costat de la platja i tindrà magnífiques vistes al port esportiu. En total, disposarà de 490 habitacions –cadascuna d’elles amb el seu balcó- tres piscines, un saló d’actes amb una capacitat per 772 persones, un spa, un saló de bellesa, un centre de fitness i benestar així com altres serveis.

A la terrassa del sostre de l’edifici hi haurà una zona dedicada a la restauració per poder sopar i prendre begudes. Tot emmarcat en el concepte d’experiència extraordinària amb una atmosfera festiva tant pels seus clients com pels ciutadans que vulguin apropar-se a visitar les seves instal·lacions. No hi ha cap hotel d’aquest estil a Europa. Els set SLS que té Ennismore al món es troben als Estats Units, Mèxic, Bahamas i Dubai. Al mes de maig obrirà un altre a Argentina.

«SLS Barcelona està situat en una magnífica ubicació que ofereix molt als seus clients i obrir a la capital catalana mostra la nostra ambició per portar la marca a Europa», diu Chadi Farhat, director d’operacions de la marca SLS de Ennismore.

Les principals obres estructurals de l’hotel SLS Barcelona està previst que es completin en els mesos vinents i la previsió dels propietaris és que al llarg del segon semestre de 2024 pugui obrir les portes.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure