Una vintena de bars i restaurants participen a la primera ruta de la tapa de Sant Adrià

07/09/2016 – Sant Adrià estrena aquest mes de setembre, amb motiu de la Festa Major, la seva 1a ruta de la tapa, que se celebrarà durant els dies 7, 8, 9, 10 i 11 de setembre. 

Sant Adrià estrena aquest mes de setembre, amb motiu de la Festa Major, la seva 1a ruta de la tapa, que se celebrarà durant els dies 7, 8, 9, 10 i 11 de setembre. L’objectiu d’aquesta iniciativa impulsada per l'Ajuntament és fomentar el sector local de la restauració i alhora engrescar ciutadans i ciutadanes a conèixer i assaborir l’oferta gastronòmica del municipi.

 

Aquesta primera experiència se centrarà en la zona de Sant Adrià Nord, des del casc antic fins a l’autopista, on una vintena de bars elaboraran un plat especial per a la Ruta-Tapa. La intenció de la regidoria de Comerç i Promoció és anar fent extensiva la iniciativa a la resta de la ciutat si el resultat d'aquesta prova pilot és positiu.

 

La millor tapa de la ciutat

 

Els ciutadans i ciutadanes podran votar la que consideren millor tapa en una butlleta on s'especificaran els bars que hi participen, la seva adreça i el nom de la tapa, i la que aconsegueixi més vots serà escollida la millor tapa de la ciutat. Les butlletes per segellar seran a l'estand informatiu de l'Ajuntament, als equipaments municipals i als establiments. Al final de la Ruta-Tapa s’hauran de dipositar a les urnes que s’instal·laran a cada bar, a l'Ajuntament i al Centre Polidor.

 

A més, també es podrà participar en un sorteig i guanyar un lot de premis. Només caldrà fer un mínim de 10 consumicions (un segell per establiment) entre els bars que hi participin.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure