Torna la Ruta Tapa Edició Primavera a Sant Adrià

La Ruta Tapa Primavera 2023 tindrà lloc des del dijous 4 de maig fins al diumenge dia 7

En aquesta edició, la Ruta compta amb 15 establiments participants. Cada establiment ha elaborat una tapa que oferirà als clients al preu de 3€ (inclou consumició de quinto/canya, aigua, copa de vi o refresc). Al final de la Ruta els establiments amb les tres millors tapes rebran una menció especial.

Són els clients els que voten les millors tapes, mitjançant una butlleta de participació que estarà disponible en tots els locals de la Ruta. A aquest díptic consta l’adreça dels bars, nom de la tapa i horari on la serveixen. El client ha d’omplir la butlleta amb les dades personals, aconseguir el segell d’almenys tres bars i puntuar per ordre les que considera les millors tapes. Totes les butlletes que s’hagin omplert correctament participaran en un sorteig on el primer premi és un lot sorpresa valorat en 100€ i un sopar o dinar en el bar guanyador i el segon i tercer premi són premis valorats en 100€ i 80€ respectivament. Com en edicions anteriors, la Ruta Tapa compta amb la col·laboració d’Estrella Damm.

Sorteig en Instagram

Durant els dies de la Ruta Tapa es farà un sorteig a la xarxa social d’Instagram Per a poder participar:

  • S’haurà de publicar un post o una story amb una foto de la tapa de la Ruta Tapa que s’estigui consumint, especificant el nom de l’establiment participant.
  • S’ha de seguir el compte de l’Ajuntament de sant Adrià de Besòs.
  • Al post o story s’ha d’etiquetar o mencionar a l’Ajuntament i utilitzar el hastag #RutaTapaSAB23
  • Tan sols s’acceptarà una participació per persona.
  • Un cop finalitzada la Ruta, es farà un sorteig i el guanyador rebrà un premi valorat en 50€

Actuació musical

Dintre d’aquesta edició de la Ruta Tapa se celebrarà un concert per a tots els públics. El grup Superherois actuara el dissabte 6 de maig a la Plaça de la Vila, a partir de les 12:00 del migdia.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure