Sant Adrià signa un conveni amb una financera per afavorir l’emprenedoria

07/11/13. L’objectiu de la mesura és incentivar l’activitat emprenedora per tal de millorar el teixit productiu de la ciutat.

07/11/13. L’Ajuntament de Sant Adrià ha signat un conveni de col·laboració amb l’entitat financera IberCaja Banco SAU, que estableix línies de finançament dirigit a projectes d’autoocupació. L’objectiu de l’acord és incentivar l’activitat emprenedora afavorint la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, nous residents i persones amb discapacitats, així com finançar l’establiment, consolidació o ampliació de microempreses per tal de contribuir al desenvolupament del teixit productiu i el progrés social.

L’import màxim de finançament dirigit a projectes d’autoocupació és de 18.000 euros. Per a circulant, és a dir, per a l’adquisició de matèries primeres, existències, tresoreria, etc. es pot sol·licitar finançament per un import màxim de 12.000 euros. Alhora, les petites i mitjanes empreses amb necessitats creditícies podran fer la sol·licitud de préstec amb un màxim de 250.000 euros. Com a requisit bàsic per a les diferents línies de crèdit disponibles, cal presentar un pla d’empresa, acompanyat d’un informe favorable de viabilitat per part d’IberCaja i l’Ajuntament.

Les persones interessades es poden adreçar al Servei de Suport Empresarial de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament a l’Edifici Besòs (pl. Francesc Micheli i Jové s/n Sant Adrià de Besòs), per telèfon 934622874 i per correu electrònic a: aodl@sant-adria.net.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure