Nou servei d’Intermediació en deutes de l’habitatge

08/11/13. L’Ajuntament reacciona davant les crítiques “d’inacció” de la PAH i anuncia que posarà en marxa un nou servei per atendre a les famílies que es troben en un procés de desnonament. Arrencarà el proper dilluns

08/11/13. Les protestes de la PAH Besòs al darrer ple municipal per la inacció de l’Ajuntament en la problemàtica dels desnonaments han donat fruit. L’Ajuntament ha reaccionat a les crítiques i engegarà un nou servei per atendre les famílies que es troben en aquesta situació, una de les mesures incloses a l’acord al qual les dues parts van arribar al juliol i que va permetre proclamar Sant Adrià ciutat lliure de desnonaments.

Es tracta del Servei d’Intermediació en Deutes de l’Habitatge (SIDH), un recurs gratuït d’informació, assessorament i intermediació per a les persones o famílies amb problemes per afrontar el deute hipotecari del seu habitatge habitual. Es posarà en marxa el proper dilluns 11 de novembre. L’objectiu d’aquest servei és evitar la pèrdua de l’habitatge per causa d’impagament de préstecs hipotecaris.

Les persones i famílies interessades en aquest servei s’han d’adreçar a la 3ª planta de l’Ajuntament ( Àrea de Ciutadania ) de dilluns a divendres de 9 a 13 hores o be trucar al telèfon 93 462 19 95.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure