Sant Adrià rebra 4 milions d’euros de l’AMB per a fer inversions a la ciutat

16/02/2016 – Es tracta del Pla d’Inversions Metropolità 2016-19, que el govern local ha de plantejar i consensuar encara amb la resta de grups.

Sant Adrià de Besòs rebrà 4 milions d’euros de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per a invertir en la ciutat durant els propers tres anys. L’ens supramunicipal va fer públiques fa dies les atribucions que concedirà a les diferents localitats de l’àrea en el marc del Pla d’Inversions Metropolità 2016-19, i aquesta serà la porció que arribi al terme del Besòs.

 

Concretament, els recursos aterraran des de dues vies diferents: d’una banda, el Programa d’actuacions de cohesió territorial (PACTE), que suposarà 2,18 milions, i, de l’altra, el Programa d’actuacions de millora urbana i social, per al que s’aportaran 1,89 milions. En total, poc més de 4 milions d’euros a invertir durant els propers tres anys.

 

A grans trets, aquests fons estaran destinats a treballs i obres vertebradores que millorin i fomentin la cohesió social, així com la igualtat de qualitats i comoditats entre els diferents barris de la ciutat, entre d’altres objectius. A banda dels denominadors comuns generals, des de Sant Adrià encara no poden donar detalls de a quins projectes concrets es destinaran els 4 milions.

 

A dia d’avui, expliquen des d’Hisenda, s’està treballant en la proposta d’inversions, que s’haurà de debatre entre els diferents grups del Ple, tal i com es va comprometre el govern local al pacte de pressupostos.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure