Una exposició fotogràfica repassa les infraccions de trànsit més habituals

17/02/2016 – Fins a l’1 de març, el Casal de Gent Gran de Sant Adrià Centre acull una exposició de l’associació Stop Accidentes que pretén conscienciar sobre els costums al volant.

A diari es produeixen centenars i probablement milers d’infraccions de trànsit a les nostres ciutats que poden passar desapercebudes però que en condicions de dificultat, alguns cops, provoquen greus accidents que poden comportar danys personals. Fins a l’1 de març, el Casal de Gent Gran de Sant Adrià Centre acull una exposició de l’associació Stop Accidentes que pretén conscienciar sobre aquest fet a través d’imatges amb un fort impacte visual.

 

Les fotografies que composen la iniciativa recullen les infraccions de trànsit més habituals a l’àrea metropolitana de Barcelona i volen conscienciar dels perills d’aquestes  conductes i les seves conseqüències. Les fotografies mostren exemples quotidians i reals on vianants i conductors incorren en accions que poden tenir un greu desenllaç tant per a la pròpia vida com per a vides alienes. L’impacte visual de les imatges fomenta la reflexió sobre els propis comportaments viaris. El passat 2 de febrer, la mostra va anar acompanyada d’una xerrada de presentació.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure