Sant Adrià demana finançament per renovar els seus polígons industrials

23/03/2016 – En pocs dies, finalitzarà la millora de l'enllumenat, sufragada amb diners de l'AMB; l'Ajuntament espera rebre més subvencions.

Sant Adrià s’ha posat mans a l’obra per començar a millorar els seus polígons industrials, una de les reclamacions i assignatures pendents històriques de la ciutat. Les dues zones de naus del terme municipal, Montsolís i el Sot, tenen un ampli recorregut de millora i l’Ajuntament ha iniciat la recerca d’ajuda i finançament per posar al dia els polígons i així poder atraure nova activitat econòmica.

 

Properament finalitzarà el procés de renovació de l’enllumenat de les dues àrees, un treball que s’ha dut a terme amb diners de l’AMB, 162.000 euros, i que permetrà millorar el servei i fer-lo més eficient i sostenible. A dia d’avui, el Consistori està a l’espera de confirmar la concessió d’una altra subvenció, d’uns 35.000 euros, destinada a millorar la senyalística. D’altra banda, el govern ha sol·licitat una important ajuda, d’un milió d’euros, per reurbanitzar la via pública i el clavegueram de carrer Pereda de Montsolís, un dels més deteriorats del barri.

 

El govern local ha volgut transmetre els reptes de futur al gruix d’empreses que ocupen ambdós polígons i fa uns dies les va convocar a totes per mantenir un contacte directe. Hi van participar representants d’unes 40 companyies, i l’Ajuntament va comunicar que, un cop acabada la primera de les intervencions, la d’enllumenat, l’empresa adjudicatària realitzarà una enquesta per conèixer el nivell de satisfacció de l’obra.

 

La regidora de Promoció Econòmica, Filo Cañete, explica que es tracta d’una iniciativa que els encarregats dels treballs han decidit emprendre per voluntat pròpia, però avança que estudiaran la possibilitat d’exigir aquesta enquesta en el plec de futures obres, per tal de conèixer el feedback dels agents implicats. Un altre dels reptes pendents, apunta Cañete, és aconseguir una modificació del PGM de Montsolís perquè al polígon s’hi puguin incloure més usos a banda de l’industrial, com passa a Bon Pastor.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure