Els homes barbuts, protagonistes de la nova exposició de l’Agrupació Fotogràfica

22/03/2016 – La Sala Joan Vila i Plana acull, fins la setmana vinent, la mostra ‘Barbuts’, un recopilatori d’imatges, preses al carrer, del look de ciutadans i ciutadanes amants de les barbes.

La quotidianitat també pot ser fotografiada com una forma d’art. Això va pensar en Salvador Atance Gerique, de l’Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià, que aquest mes han ofert una exposició d’allò més interessant i propera. La Sala Joan Vila i Plana acull, fins la setmana vinent, la mostra ‘Barbuts’, un recopilatori d’imatges, preses al carrer, del look de ciutadans i ciutadanes amants de les barbes.

 

“En general la gent és tremendament generosa i fins i tot li fa gràcia que et converteixis per una estona en un admirador d’algun dels seus trets personals. Quan és possible per ambient i circumstàncies, m’he compromès en enviar una foto processada al personatge. Aquest ha sigut el meu pagament, tot i que també en ocasions i a la vista del model, i si es tracta d’un necessitat, no he tingut inconvenient en premiar el seu posat amb una almoina”, explica l’autor.

 

Es tracta de fotografies fetes al carrer, amb la llum que hi ha disponible. “He intentat que els models sobresurtin del pla del paper, per això he provat de destacar alguna característica dels personatges, i sempre els seus ulls i la barba, amb la intenció que resultin hipnòtics”, explica en Salvador.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure