La 15a edició del concurs literari Paraules d’Adriana corona dues escriptores

22/03/2016 – Enguany s’han presentat un total de 35 treballs de 29 escriptores: 28 són d’autores catalanes, quatre d’elles de Sant Adrià, cinc més de la resta d’Espanya i dos d’altres països.

El passat 10 de març es van lliurar els premis del XV Concurs de Relats Breus de Dones “Paraules d’Adriana”. Enguany s’han presentat un total de 35 treballs de 29 escriptores: 28 són d’autores catalanes, quatre d’elles de Sant Adrià, cinc més de la resta d’Espanya i dos d’altres països.

 

La guanyadora adrianenca d’aquesta 15a edició ha estat Ana Maria Saura Passarell. La seva obra El Badiu, sobre el maltractament infantil, ha estat escollida dins la Categoria de Sant Adrià, premiada amb 300 euros. En la Categoria General, amb 550 euros en metàl·lic, la vencedora ha estat María Dolores García Pastor pel relat, Antropozoonosis, que denuncia la violència masclista. El timbre, de Rosa Pastor Nicolás, una història que té com a protagonistes a dones de diverses generacions, ha estat la finalista.

 

Paraules d’Adriana és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Adrià, que s’emmarca en el Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre dones i homes per promoure la participació de les dones en la vida pública de la ciutat. El concurs s’ha convertit en una eina perquè les dones mostrin la seva visió del món, ja que també en l’àmbit de la literatura la seva veu ha estat tradicionalment relegada a un segon pla.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure