Nova edició de la Ruta-Tapa de tardor amb un ampli ventall de restauració

L’Ajuntament de Sant Adrià celebra durant la festivitat de Tot Sants una altra edició de la Ruta- Tapa, que es desenvoluparà durant aquesta setmana fins diumenge 4 de novembre.
Com en altres edicions, els consumidors/es que participin en aquesta ruta de degustació dels productes del sector de la restauració de Sant Adrià, també podran fer-ho en el concurs que té com a finalitat triar les tapes més populars. Per a ser guanyadors/es d’alguns dels tres premis, que s’ofereix un cop passin els cinc dies en què tindrà lloc la Ruta-Tapa, és necessari omplí una butlleta.
 
Cada participant, després de la seva consumició, haurà d’aconseguir els tres segells facilitats per les empreses de restauració que intervenen a l’esdeveniment de la Ruta-Tapa. Cada segell ha de correspondre a un bar o bar-restaurant diferent. El segell es posarà en una butlleta amb les dades personals i la valoració que s’hagi fet de la tapa. Després, sl’haurà de dipositar a qualsevol urna dels estebliments que  intervenen a la edició de la Ruta-Tapa. 
Els bars i bars-restaurants que hi participen són: El Trasgu, Ateneu Adrianenc, Las Palmeras, L’ Equip, La Vila de Itaca, Rafa, Arriba Abajo, Cap i Cua, Erre Que Erre, D’ Origen, Franfurt’s Autèntic, La Trufa d’or, Marítim, Pulpero de Lugo, Suau, Tast i Vins, Wiesbaden II (Fundidos), Wiesbaden I, L’ Inici, Egalite, Mafama, El Templo, Porras, Laureano, Mr. Carlos, BB T-otra y Trajana.  
Un total de 27 bars i restaurants de Sant Adrià que ofereixen tapes i consumició per 3 euros. Podreu gaudir d’aquestes delicioses tapers als establiments de Sant Adrià Nord, Sant Joan Baptista i el Besòs.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure