Exposició ‘I love La Mina’ a partir del 10 de novembre a la Biblioteca del barri

L’exposició ‘I Love La Mina’ vol visualitzar i alhora enfortir el sentiment d’estima al barri de La Mina de Sant Adrià de Besòs mitjançant un recull d’elements visuals documentals.
‘I Love La Mina’, com a concepte i sota la forma concreta de petit adhesiu repartit al barri, vol compartir i constatar públicament aspectes i sentiments positius sobre un barri ple de diferents capes, vivències i estigmes.
Un mecanisme urbà de comunicació, expressa afecte, i respecte. Uns principis
indispensables, a partir dels quals, iniciar qualsevol camí. La proposta s’adhereix sense complexos a múltiples campanyes publicitàries per reivindicar grans ciutats, com en el seu dia ho va fer Nova York, i més tard, Roma o Barcelona, entre d’altres. D’aquesta manera, l’adhesiu ‘I Love La Mina’, difós dins i fora del barri adquireix categoria de codi translocal, perquè convida a jugar / expressar tant a les persones que hi viuen, com a les que estan de pas, sense oblidar a les que encara no el coneixen.
L’origen de “I Love la Mina” és una proposta de participants del taller Espais Zombi organitzat per IDENSITAT. D’aquesta proposta neix el joc de fer visible l’estima per un territori tant estigmatitzat i marcat a l’imaginari col·lectiu com el del barri de La Mina. exposició compta amb tres espais:
a. Recull fotogràfic i gràfic sobre el treball en el territori a partir de la proposta ‘I Love La Mina’ per millorar l’autoestima dels seus habitants mitjançant accions en positiu i que aporten valor al barri sense negar les seves dificultats i característiques.
b. Selecció d’imatges a Instagram a partir de la campanya 2018 que es realitzarà durant els mesos d’estiu. S’anima a tothom qui té algun tipus de relació amb el barri a compartir la seva experiència ressaltant el millor del barri i que els genera sentiment de pertinença.
c. Treball videogràfic recollint testimonis dels creadors i organitzadors de la campanya, així com dels habitants del barri. 
L’exposició es realitza a la biblioteca Font de La Mina que cedeix el seu “aparador” per
encabir-la a partir del 10 de novembre i que s’exposarà durant tot el mes. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,573SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure