Cabal Musical: es busquen grups i músics joves amb talent i ganes de millorar

Cabal Musical és un projecte de Taller de Músics d’innovació social per a la inclusió, basat en l’acompanyament artístic de joves músics. Els i les participants reben formació, orientació i recursos professionals per convertir les seves inquietuds creatives en projectes d’emprenedoria i introduir-se al sector.
Es dona suport al talent musical per tal de contribuir a la transformació i dinamització dels barris, i a l’empoderament  dels seus habitants. Per això Taller de Músics posa a disposició els seus recursos i experiència en la formació musical i la indústria cultural. 
En conveni amb el Consorci del Besòs i amb la col·laboració amb els Ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montcada i Reixac, Badalona i Barcelona. 
Requisits: Entre 16 i 35 anys; talent per la música, però sense una trajectòria consolidada dins l’escena; relació amb algun dels següents municipis: Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montcada i Reixac, Badalona, Barcelona (Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí). 
Condicions: Inscripció gratuïta. Formulari músics, formulari grups Es requereix disponibilitat, compromís i dedicació. El programa dura 2 anys. 
Calendari: Inscripcions fins al 23 de novembre de 2018. Audicions: 30 novembre i 1 de desembre.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure