Veïns de l’edifici Venus de la Mina trigaran 3 anys a tenir nous pisos

El miler de veïns dels 244 habitatges de l’edifici Venus del barri de La Mina de Sant Adrià del Besòs hauran d’esperar tres anys més, com a mínim, per tenir nous habitatges i veure enderrocat l’edifici. Els inquilins lluiten des dels 2000 perquè s’enderroqui i se’ls proporcioni una alternativa digna, davant de les dolentes condicions de l’edifici Venus.

Vint anys d’endarreriment en la gestió

L’Alcaldessa de Sant Adrià del Besòs, Filo Cañete, ha assegurat en una entrevista a EFE, que és un assumpte que “s’ha prolongat massa”, fent referència als gairebé vint anys d’endarreriment que les diferents administracions implicades han trigat a abordar el futur de l’edifici Venus i, sobretot, el dels seus habitants.

Cañete ha informat que els responsables de la nova oficina tècnica pel reallotjament de les famílies de l’edifici Venus, oberta a principis d’aquest any, ja han establert un primer contacte amb el 55% dels veïns i que tenen un centenar de casos oberts, tenint en compte que hi ha habitatges en el que es poden produir més d’una consulta de reallotjament.

El macro immoble, on viuen al voltant d’un miler de persones, es tracta d’un edifici expropiat i, en conseqüència, no s’han fet ni millores ni reformes en els últims anys. Això fa que les condicions de l’edifici siguin pèssimes, degradat tant a l’interior com a l’exterior.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,573SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure