“Tenim moltes ganes d’obrir la nostra primera botiga a Sant Adrià del Besòs”

La cadena de supermercats ALDI obrirà la seva primera botiga a Sant Adrià del Besòs, amb el que ja sumaran més de 50 establiments només a la província de Barcelona. Entrevistem a Xavier Martínez, responsable d’Expansió d’ALDI.

 

Amb aquesta nova obertura, ALDI continua creixent a la província de Barcelona. Per què han decidit obrir un nou establiment a Sant Adrià de Besòs?

A ALDI estem desenvolupant un fort pla d’expansió a tot el país i, en aquest sentit, analitzem i estudiem constantment el nostre entorn per determinar quina pot ser la millor ubicació possible per obrir una nova botiga, amb l’objectiu d’estar cada dia més a prop dels nostres clients i garantir el millor servei.

Teníem moltes ganes d’obrir la nostra primera botiga a Sant Adrià de Besòs, amb la que sumem un total de 54 establiments a la província de Barcelona, que es posiciona com la primera província amb més ALDI del país. Al mateix temps, continuem reforçant la nostra presència a Catalunya, una regió clau dins del nostre pla d’expansió. Amb aquesta obertura, sumem 82 establiments al territori català, on tenim previst seguir creixent i generant llocs de treball estable en un futur.

 

Quins avantatges reportarà l’obertura del primer supermercat ALDI a Sant Adrià de Besòs?

El nou establiment ALDI de Sant Adrià de Besòs esdevé una nova opció de compra per als veïns i veï

nes de la localitat, així com de districtes propers de la ciutat de Barcelona, com pot ser el de Sant Martí. Al nou ALDI, els nostres clients podran trobar productes de qualitat al preu més baix possible, entre un assortiment de prop de 2.000 productes, un 86% dels quals són

de marca pròpia.

Comptareu amb proveïdors locals per a proveir aquesta nova botiga?

Un dels nostres principals objectius com a companyia és el d’establir relacions de confiança i de llarg termini amb proveïdors de proximitat, sempre en benefici de la cadena de valor. De fet, el 80% del nostre assortiment està format per productes elaborats i cultivats al territori nacional, que provenen de més de 400 proveïdors d’arreu del país, un aspecte que ens permet afavorir la nostra connexió amb el territori i amb la dinamització econòmica de la zona. En concret, el 26% dels proveïdors d’ALDI són de Catalunya i, d’aquesta manera, els clients del nou ALDI de Sant Adrià de Besòs hi podran trobar fruites i verdures, carn fresca, embotits, lactis, ous, arròs i cereals d’origen local.

Quins atributs diferencien ALDI respecte a altres competidors que podem trobar a la zona?

A ALDI partim amb un avantatge, i és que la nostra estratègia de negoci està basada en el descompte. Sabem que és un model d’èxit al mercat espanyol i així ho ratifiquen les xifres. Segons Kantar Worldpanel, actualment més de 6 milions de famílies espanyoles ja confien en ALDI per a realitzar la seva compra habitual.

D’altra banda, gràcies a les relacions a llarg termini que mantenim amb els nostres proveïdors, i els nostres esforços per a desenvolupar la nostra marca pròpia, podem assegurar que els nostres productes mantinguin preus assequibles sense que això minvi en la qualitat i respectant sempre la cadena de valor. Estem segurs que aquesta estratègia de negoci, basada en el descompte i la marca pròpia, que està guanyant cada cop més adeptes a Espanya, també serà una fórmula d’èxit per als veïns i veïnes que conformen la comunitat de Sant Adrià de Besòs.

A la nova botiga, hi podrem trobar productes exclusius o en promoció?

El descompte forma part de la nostra raó de ser i, per aquest motiu, a ALDI treballem contínuament perquè els nostres clients puguin beneficiar-se dels preus més baixos disponibles al mercat cada dia, a més d’ofertes i promocions atractives.

A més, i de forma setmanal, incorporem al nostre assortiment ofertes puntuals de producte, tant d’alimentació com de no alimentació, així com productes de basar (des de tèxtil, joguines, electrodomèstics o utensilis per a la llar). D’aquesta manera, garantim que els nostres clients poden fer una compra completa amb productes bàsics al preu més baix possible cada setmana.

Pel que es refereix a dades més tècniques de la botiga, podem conèixer els detalls més innovadors que incorpora?

El nou ALDI de Sant Adrià de Besòs compta amb una superfície comercial de més de 900 m2. Aquesta nova botiga té un horari de dilluns a dissabte de 9h a 21:30h i compta amb un aparcament de més de 20 places amb un punt de recàrrega per a cotxes elèctrics.

D’altra banda, i en línia amb el nostre compromís amb el medi ambient, vull destacar que aquesta botiga utilitza CO2 com a gas refrigerant, una alternativa més sostenible i eficient que altres opcions disponibles al mercat. També, hem instal·lat il·luminació LED i domòtica per evitar pèrdues de gènere per avaries i millorar el funcionament de la il·luminació i la climatització.

En termes d’ocupació, quants llocs de treball generarà aquesta obertura?

En aquest nou ALDI de Sant Adrià de Besòs comptem amb una plantilla de 17 col·laboradors i col·laboradores. De fet, amb aquestes noves incorporacions sumem al voltant de 900 treballadors a la província de Barcelona i més de 1.300 a tot Catalunya.

Amb la vostra arribada a la ciutat, heu plantejat col·laboracions amb les administracions locals?

Per a nosaltres és molt important contribuir amb els nostres plans de creixement a l’economia local de les regions on operem. A ALDI apostem per generar llocs de treball i, sempre que és possible, col·laborem amb diferents institucions, ajuntaments i entitats locals per generar noves oportunitats adequades a les necessitats laborals de la zona.

 

Podrem veure noves obertures d’ALDI a Sant Adrià de Besòs i, en termes generals, a l’Àrea Metropolitana de Barcelona?

Puc confirmar que el compromís d’ALDI és el de continuar ampliant la nostra xarxa de supermercats a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, al mateix temps que generem ocupació i ens apropem als nostres clients catalans. De fet, aquesta és la tercera obertura que realitzem a Catalunya aquest 2022, i també a la província de Barcelona, després de les inauguracions d’un nou establiment ALDI al número 115 del carrer Sepúlveda de Barcelona, el passat mes de març, i d’un altre al Passeig de la Zona Franca, 191, també a la ciutat comtal al mes d’abril.

I una última pregunta: com afronteu l’escalada de preus generalitzada que s’està vivint en l’economia global?

La pujada de preus és un fenomen generalitzat a totes les indústries, empreses i sectors derivat de factors globals que ens afecten a tots. A ALDI, fidels a la nostra filosofia i el nostre model de negoci basat en el descompte, estem realitzant els esforços més grans perquè aquests ajustaments afectin el mínim possible al client. A ALDI mantenim la nostra política de preus tan baixos com sigui possible sense minvar la qualitat dels nostres productes i respectant sempre la cadena de valor. Esforços que es veuen reflectits en una sèrie de promocions en productes bàsics i altres productes de més èxit entre els clients d’ALDI. Aquestes promocions ens permeten facilitar als nostres clients productes bàsics (inclosos els frescos) al preu més baix del mercat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,572SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure