Sant Adrià celebra Sant Jordi des d’aquest dijous: agenda

Gaudeix de les activitats lúdiques i culturals organitzades a la ciutat durant diversos dies: dijous, divendres i diumenge

Dijous 20 d’abril

  • A les 18h Lliurament de premis Adrimot, a la Biblioteca Sant Adrià. A càrrec d’Òmnium Barcelonès Nord i amb la participació de l’ Institut Manuel Vázquez Montalbán.

  • A les 17.30h Lliurament de premis Sant Jordi al barri de La Mina. A càrrec de la Fundació Pere Closa i amb la participació de varies entitats del barri i de l’ Institut Escola La Mina, a la Biblioteca Font de La Mina.

Divendres 21 d’abril

  • Sant Jordi al barri del Besòs: mural de roses, escape room, maquillatge, photocall i tallers creatius a càrrec del Centre Cultural Besòs, CEM Besòs i de les entitats Ateneo Amistad Besòs, Asoc. Mujeres Bienvenidas, AAVV Besòs, Joves CCB i Hoquei Intrépids Seitons. De 17 a 20h, a Parque II.

Diumenge 23 d’abril

  • 12h Ballada de sardanes, a la pl. de la Vila amb la Cobla Marinada.

  • 17h Presentació del còmic “Calçat que venen”, a càrrec de Jordi Vilalta i Toni Benages i amb la participació del regidor de Cultura, Andrés Pozo. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del Casal de Cultura (c. Mare de Deu del Carme 22).Posteriorment hi haurà una visita oberta a tothom al refugi antiaeri de la pl. Macià. (a partir de les 18.30 h i fins a les 20 h).

  • 17h Festa d’animació infantil, a la pl. de la Vila.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure