La Rambleta ja és una realitat després de quatre anys

Sant Adrià guanya un espai amable pel vianant que en el seu moment va quedar aturat a causa de la contaminació del subsòl

Després d’un procés d’obres que es va iniciar el 2019 i que va quedar aturat per la detecció de dioxines contaminants al terreny, la Rambleta ja és una realitat. Sant Adrià guanya un espai amable pel vianant quasi quatre anys després. El pressupost inicial d’obra, licitat el 2018 en 2.16 milions d’euros, es va quasi doblar després de tota la tasca de descontaminació que calia executar. L’AMB, responsable de l’obra, va haver de destinar 2 milions extres per sanejar tot el terreny, després de la pressió veïnal que va forçar l’aturada dels treballs inicials.

Tal com s’aprecia a la galería fotogràfica, la Rambleta compta amb molta vegetació, la majoria de la qual encara es trova en procés d’arrelament, amb dues zones per a gossos, dividida en zona de gossos petits i grans, un carril bici, múltiples bancs i passos de vianants elevats per facilitar-hi l’accés. A causa de la llei electoral no es farà cap acte d’inauguració de la Rambleta, ja que les eleccions municipals són molt a prop de celebrar-se. Degut a la sequera, de moment la vegetació s’està regant amb aigües freàtiques.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure