Les taxes i els impostos municipals per a l’any 2023 es congelen

Les taxes i els impostos municipals, d’aplicació el proper any 2023, es van aprovar en la sessió plenària del passat 24 d’octubre, per majoria absoluta, amb el vot favorable del regidor no adscrit, Gregorio Camacho, els grups municipals MES, SAeC i PSC, l’abstenció del grup municipal ERC i el vot en contra del grup municipal C’s. Es congelen la major part d’impostos i taxes municipals i preus públics.

El regidor d’Hisenda, Hugo Ferrer, va explicar que s’han fet algunes modificacions respecte a l’any passat “per donar un caràcter més social a aquestes taxes” i fomentar millores en àmbits com l’eficiència energètica, la sostenibilitat i el suport a les persones més vulnerables. La proposta presentada per l’equip de govern, incorpora algunes de les demandes dels diferents grups municipals, amb els quals s’ha treballat per consensuar les ordenances.

En relació amb l’impost de Construccions, instal·lacions i obres (ICIO), es va aprovar la bonificació del 90% de la quota íntegra d’aquest impost en inversions privades dedicades a infraestructures per a l’habilitació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics o híbrids a l’interior dels apartaments, seguint la línia de fomentar l’eficiència energètica i la sostenibilitat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,573SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure