Missió complerta amb bona nota

11/5/2015.- Els de Sant Adrià tanquen temporada amb un partit plàcid contra l’Horta i acaben amb molt bones sensacions aquesta temporada a Copa.

L’Ubsa es presentava al partit sense Bassas, Herrerías i Muñoz i Gil es lesionava als primers minuts de partit.

El partit va ser igualat a la primera part, però abans d’arribar al descans els de Sant Adrià van poder obrir una una escletxa de 9 punts.

A la represa, l’Ubsa va sortir amb la  consigna d’evitar les cistelles fàcils del rival i poc a poc la diferència va anar augmentant fins el 68-90 final.

L’equip tanca temporada molt positiva pel club amb un balanç de 17 victòries i 13 derrotes i amb la confiança que la bona feina tingui continuïtat la temporada que ve.