El Cirera se salva a costa de la Catalana (5-0)

11/05/2015 – El conjunt d’Iban Tey encaixa cinc gols a Mataró i acaba el partit amb el tècnic expulsat i amb un jugador menys sobre el terreny de joc.

El millor que li pot passar a la UD Catalana és que la temporada finalitzi. Amb el descens de categoria ja confirmat, pels adrianencs resulta difícil poder competir en cada partit, i més si s’ha de jugar contra rivals que encara lluiten per objectius concrets.

El passat cap de setmana, el Cirera va aconseguir certificar la permanència al grup II de Segona Catalana golejant als groc-i-negres. Els maresmencs no van tenir pietat, deixant sentenciat el partit a l’inici del segon temps.

En la primera arribada de perill clara, el Cirera aconseguiria obrir el marcador gràcies a un gol anotat per Pau Hernández (4’). L’extrem local tornaria a aparèixer just abans del descans per ampliar distàncies (43’), fet que donaria molta tranquil·litat al Cirera per encarar la segona meitat.

A la represa, els mataronins sentenciarien el duel des del punt de penal, gràcies a una pena màxima transformada per Demba (56’). Tot seguit, Peque faria encara més gran la ferida dels visitants, anotant el quart gol del Cirera (57’)

Després del 4 a 0, Iban Tey seria expulsat, igual que Flores, central de la Catalana. Per arrodonir la maneta, Peque tornaria a completar una bona acció ofensiva local, situant el definitiu 5 a 0 en el marcador del Municipal de la Cirera.

Aquest resultat suposa la cinquena derrota consecutiva de la UD Catalana. El conjunt adrianenc acumula ja sis jornades seguides sense marcar i continua penúltim. En tres setmanes, el patiment haurà acabat.

Domini absolut

Al grup VIII de Quarta Catalana, el Besòs Atlètic va fer els deures en la visita de la Penya Blaugrana Sant Cugat al Poliesportiu Municipal del Besòs (4-1). Els adrianencs van dominar el partit de cap a peus, encaixant només un gol de penal quan el duel ja estava totalment sentenciat.

El Besòs Atlètic marxaria al descans amb una renda important (2-0), després de les dianes anotades per Alex Pujol (11’) i Barrera (29’). Durant el segon temps, Sergio Monroy (55’) i David Arrayas (64’) ampliarien el marge local fins al 4 a 0, just abans que Carlos fes el definitiu 4 a 1 des del punt de penal (76’).

Després de golejar a la Penya Blaugrana la Roca, el Besòs Atlètic es manté en quarta posició. Els liles sumen 56 punts i acabaran la temporada en quart lloc. La setmana vinent toca jugar l’últim partit de la temporada.