Mig milió d’euros per remodelar dos carrers de Sant Joan Baptista

12/11/2014 – L’actuació als carrers València i Girona, que tindrà una durada d'uns tres mesos per a cadascun, començarà durant les properes setmanes de forma escalonada.

Sant Adrià iniciarà en les properes setmanes la reurbanització dels carrers València i Girona del barri de Sant Joan Baptista. Amb aquestes obres l’Ajuntament comença un pla de reforma d'aquests dos carrers situats entre Mare de Déu del Carme i l’avinguda de la Platja, al barri de Sant Joan Baptista, que es desenvoluparà al llarg dels propers anys.

 

L’actuació a cadascun dels vials, que tindrà una duració aproximada de poc menys de quatre mesos, vol generar un espai més ample i agradable pels vianants, conciliant l’espai per a transeünts amb un carril de circulació més lent i aparcament a una sola banda. S’aprofitarà també per millorar les infraestructures, substituint l’actual col·lector del clavegueram i soterrant les línies de baixa tensió i els encreuaments aeris de telefonia. El resultat serà un espai visualment més net i endreçat amb nou mobiliari urbà. La inversió per als treballs serà de 260.000 euros per al carrer Girona, on començaran en un parell de setmanes, i de 276.000 per al carrer València, on començaran a principis de desembre. El cost de les obres està finançat per la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

Queixes per la falta de participació des de l’AVV

L’Associació de Veïns de Sant Joan Baptista ha posat de manifest el seu desencís per no haver estat convocada, com a entitat, per part de l’Ajuntament a l’hora de prendre decisions dins del projecte de remodelació. Des del govern municipal, no obstant, recorden que es van dur a terme diferents sessions, a les quals es va convocar a tots els veïns, diuen, per informar sobre les obres i recollir propostes.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure