La realitat des de l’objectiu de sis fotògrafes diferents

13/11/2014 – L’Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià presenta aquest dijous una nova exposició a la Sala Joan Vila i Plana.

L’Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià presenta aquest dijous (20h) una nova exposició a la Sala Joan Vila i Plana. Es tracta d’un treball preparat durant gairebé un any i que planteja diferents formes de veure i manipular la fotografia a través de la visió de sis fotògrafes diferents, cosa que desprèn un resultat personal acurat i diversificat, que pot ser interessant veure i valorar.

 

La mostra, que es podra veure fins al 4 de desembre, persegueix sis elements centrals: Dolores Bañón apunta als maniquís i els fa sortir del seu context expositiu per traslladar les figures fora del vidre de l’aparador; Elisen Domingo es retroba amb la imatge del graffiti i crea un resultat artístic innovador; Maria Durán, per la seva banda, retrata de forma natural el mar i tot allò que l’envolta; la tècnica al carbó blanc i negre és l’escollida per Pilar Masbernat en la seva part de l’exposició, i Pepita Sulé pren com a referència models, amb les que plasma retrats d’estudi a color de forma personalitzada.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure