L’UBSA fa la feina però no en té prou (57 a 66)

14/05/2013
Els de Xavi Castillo van guanyar a Sant Cugat però la victòria del Natzaret els obligarà a lluitar contra el Vic per salvar-se. El primer partit, aquest dissabte (17:45) al Can Ricart

L’UBSA va guanyar en la darrera jornada de la Copa Catalunya però no va ser suficient per sortir de la promoció de permanència.

La derrota del Mataró contra l’Arenys, el va deixar en mala situació per possible empats, i tot i fer els deures a Sant Cugat (57 a 66), la victòria del Natzaret el diumenge a la tarda el va enviar a la promoció de permanència on se les veurà amb el Vic.

El Sant Cugat, ja fa jornades que no es jugava res, ni baixar ni poder pujar.
Amb aquest panorama, els del Vallès ja havien perdut els 3 últims partits i no van acabar sent un gran obstacle per l’UBSA.

Després d’un primer quart igualat (23 a 22), la intensitat dels adrianencs va marcar la diferència al segon període (32 a 41). Només Dam -30 punts- posava traves a la missió de l’UBSA, que al final del 3r quart guanyava per 15 punts.

Al final, els cugatencs s’hi van posar per maquillar el resultat fins els 9 finals.

Ara els de Xavi Castillo disputaran la fase de permanència al millor de 3 partits contra el Vic.
El primer es jugarà aquest mateix dissabte al complex Can Ricart a les 17:45