Les policies de Badalona i Sant Adrià i Mossos inicien trobades per millorar la seva coordinació

09/11/2015 – És la primera d’un seguit de trobades organitzades al voltant de diferents temàtiques tècniques que s’aniran realitzant als dos municipis amb l’objectiu de millorar la coordinació.

El Centre Cívic Can Cabanyes de Badalona va acolli el passat dijous la primera jornada de coordinació de comandaments policials de la Guàrdia Urbana de Badalona, de la Policia Local de Sant Adrià de Besòs i de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Badalona que integra Mossos d’Esquadra d’aquests dos municipis.

 

La jornada ha comptat amb l’alcaldessa Dolors Sabater i l’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, i és la primera d’un seguit de trobades organitzades al voltant de diferents temàtiques tècniques que s’aniran realitzant als dos municipis amb l’objectiu de millorar la coordinació dels comandaments operatius dels cossos de seguretat que atenen les urgències i requeriments dels ciutadans de Badalona i de Sant Adrià de Besòs. Aquest dijous s’han tractat les modificacions legislatives introduïdes per les lleis orgàniques del codi penal i d’enjudiciament criminal i la coordinació operativa amb els bombers.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure