Les obres de la Rambleta es reprendran al juny i s’acabaran a la primavera de 2023

Les obres de remodelació integral de la Rambleta es reprendran el pròxim mes de juny un cop que ha finalitzat la neteja dels sols contaminats que van obligar a aturar les obres el novembre de 2019, pocs mesos després d’iniciar-se els treballs, perquè es van trobar dioxines i altres elements pesants.

La investigació va determinar que la contaminació del sol la va causar la presència d’una capa soterrada d’escòries de gruix variable provinents de la incineració de plàstics, segons explica l’ajuntament de Sant Adrià

Nou pla d’arbrat

La contaminació del sol va provocar que totes les arrels dels arbres que hi havia quedessin afectades i que no sigui possible mantenir tots els arbres que estaven previstos. El nou escenari obliga a canviar la filosofia de preservació dels arbres prevista en la urbanització i a redissenyar el pla d’arbrat, fer-ne un amb espècies de ribera, tal com eren els que hi havia històricament.

El projecte de la Rambleta inclou una reforma integral d’aquest espai amb la reordenació de la vialitat, l’ampliació de les voreres, l’increment dels espais pels vianants així com de les zones verdes enjardinades. La previsió que fa el consistori és que la Rambleta estigui completament remodelada a la primavera del 2023.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure