L’Ajuntament preveu enllestir el passeig de la Rambleta l’estiu del 2022

Gairebé 2 anys més és el temps que els adrianencs i adrianenques haurem d'esperar per poder gaudir de la remodelació del passeig de la Rambleta, un projecte que porta paralitzat mesos i que, des del començament, va estar envoltat de polèmica.

 

Aquest Diari anunciava al juny de l'any passat l'inici de la primera fase de remodelació, amb una durada aproximada de 5 mesos. Aquesta consistia en eliminar el carril de circulació sentit mar i els aparcaments situats a la calçada. Només unos mesos després, al novembre, ja fa 1 any, des d'aquest mitjà també informàven de la paralització de les obres. El motiu: una comissió de seguiment de l'obra comunicava a l'Ajuntament i a l'AMB "la sospita, a través de testimonis de veïns i veïnes, que fa més de 40 anys durant la construcció del passeig de la Rambleta es podrien haver abocat terres contaminades".

 

Un problema de contaminació que encara avui és protagonista, juntament amb la tala d'arbres que va provocar nombroses crítiques i denúncies per part de la plataforma Marea Verde de Sant Adrià.

 

Els treballs d'enllestiment finalitzarien l'estiu del 2022

 

Ara, l'Ajuntament ha comunicat un nou calendari d'actuació, juntament amb l'AMB. Aquest preveu que aquest mes de novembre es licitin els treballs de descontaminació, després d'haver realitzat els estudis pertinents, i que l'actuació comenci al maig de 2021 i finalitzi al setembre-octubre del mateix any.

 

Un cop feta aquesta neteja, els treballs pendents de les obres del projecte de remodelació, es reiniciarien l'octubre de 2021 i s'enllestirien l'estiu de 2022, atès que la durada prevista és d'uns 8 mesos.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure