Les acadèmies i centres de formació privats llancen un SOS

Més d'un centenar d'acadèmies privades de llengües, escoles i centres de formació de tota Catalunya, entre les quals es troba l'Escola D'Idiomes Edist de Sant Adrià, llancen un comunicat conjunt per demanar la reobertura dels centres, que van tancar per les mesures sanitàries de contenció anunciades per la Generalitat fa unes setmanes. Se suspenien, així, "les activitats presencials de lleure infantil i juvenil, l'esport escolar i les activitats extraescolars que es realitzen fora de l'horari lectiu habitual dins o fora del centre educatiu amb un propòsit educatiu o formatiu".

 

Tenint en compte que els instituts i les escoles continuen oberts, els centres posen de manifest la necessitat dels serveis complementaris que ofereixen i la rigorositat amb què es van aplicar les mesures sanitàries abans de l'entrada en vigor del tancament. Manifesten, també, la "incongruència" de la suspensió de la seva activitat, perquè les Escoles Oficial d'Idiomes continuen desenvolupant la seva activitat de manera presencial.

 

En el comunicat també manifesten la situació de perill en la que es troben, "no només per la pervivència de les acadèmies i escoles, sinó per la mateixa existència d'un servei educatiu molt necessari per a molts infants i famílies".

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure