La UNIRUN repeteix recorregut al Fòrum

Sant Adrià acollirà la quarta edició de la UNIRUN, La Cursa de les Universitats, el proper diumenge 4 de març. La prova està promoguda per les 12 universitats catalanes de la mà de l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i organitzada per Gaudium Sports.

 

La UNIRUN arrencarà a les 9:30 h. des del Parc dels Auditoris del Fòrum. La competició tindrà lloc en un circuit de 6.779 metres, que és exactament la distància de la clàssica competició de rem anglesa entre les Universitats d'Oxford i Cambridge. Les inscripcions per a la quarta edició de la UNIRUN poden fer-se a la pàgina web oficial de la cursa www.unirun.cat fins al dia 27 de febrer a les 23:59 h.

 

Enguany, es col·labora amb l'Associació Superacció, una entitat que ofereix la participació en joves en risc d'exclusió en programes esportius de triatló com a incentiu per a viure, estudiar i treballar millor. En el moment de formalitzar la inscripció, els participants poden contribuir amb 1 € a aquesta iniciativa d'inclusió social.

 

En aquesta edició, la UNIRUN compta amb un padrí de luxe: Valentí Massana, campió del món, bronze olímpic i medallista als Europeus d’Atletisme, en l’especialitat de marxa atlètica. Actualment treballa a l'Institut Sincrotró, com a científic, i a la Federació Catalana d'Atletisme, com a responsable de la marxa. S’ha mostrat entusiasmat de representar la unió entre el món de l’esport i l’universitari.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,566SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure