La ‘Solidaritat’ és l’eix central de les XXI Jornades Solidàries

Sant Adrià organitza les XXI Jornades Solidàries amb el propòsti de tractar amb la ciutadania qüestions d'actualitat, denunciar la manca de drets humans fonamentals que pateixen persones i pobles arreu del món, les persones refugiades i les més desfavorides en general.

 

Aquest any, el Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Sant Adrià va proposar que el tema de l'edició d'enguany fos la solidaritat. És a dir, reflexionar sobre què és la solidaritat i sobre per què hi ha persones que hi dediquen el seu temps i el seu treball. La solidaritat, com a forma de viure, com a transformació de societat, com actitud.

 

Les Jornades estan previstes per a aquest més d'abril. El dissabte 14, a partir de les 10.30 h i fins el vespre, hi haurà activitats a la plaça del Mercat  per a totes les edats. Al matí actuaran els Tabalers de Tronada, s'organitzarà una taula rodona com a cloenda al municipi del programa “Tenim Drets, Teixim Llibertats”, coordinat per l'AMB; i també podreu gaudir d'un espectacle familiar. A la tarda es farà una projecció de documentals dins la haima de l’entitat Yalah, Solidaris amb el Poble Sahrauí i la jornada clourà amb la lectura del manifest del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Sant Adrià. Com sempre, hi participaran les entitats locals de solidaritat i cooperació i d'altres de convidades i muntaran una paradeta amb informació sobre el què fan i sobre els projectes que porten a terme per tal de donar-los a conèixer als ciutadans i ciutadanes.

 

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure