La platja de Sant Adrià acull una prova del Circuit Català de Korfbal

15/7/2013. La Unió Korfbalera Sant Adrià de Besòs (UKSA) està satisfeta de la jornda, pel nombre de participants i per la promoció que es va fer de l’esport

Aquest passat dissabte es va disputar a la platja del Passeig Marítim el VII Torneig de Korfbal Ciutat de Sant Adrià. Enguany, es modificava el tradicional format per la modalitat de korfbal platja. El torneig era la tercera parada en el Circuit Català de Korfbal platja que la Federació catalana ha organitzat aquest estiu per les platges de tota Catalunya.

El torneig va iniciar-se als voltants de les 10 del matí. Uns petits núvols van ajudar les primeres hores a que la temperatura no es disparés, així com la lleugera brisa del riu. Durant tot el matí es van anar disputant partits en la platja mentre que els més curiosos podien apropar-se a tastar el korfball a la zona de promoció que es va col·locar al costat de la zona del torneig.

Al final del matí, els equips Vodka Juniors i SAFUA es van disputar la final del torneig, guanyant per un disputat 8 a 7 els primers. La valoració d’aquesta setena edició del Torneig és «del tot positiva» per als organitzadors, tant pel volum de participants com per la promoció que es va poder fer d’aquest esport a la platja.

La Unió Korfbalera Sant Adrià de Besòs (UKSA) és un club de korfbal amb més de 13 anys de història que juga actualment a la Tercera Divisió Nacional. Primera Divisió Cadet Barcelona i Primera Divisió Infantil Barcelona. El korfbal és un esport mixt, l’únic on juguen nois i noies plegats. És d’origen holandès i practicat a Catalunya des dels anys vuitanta, té selecció nacional reconeguda internacionalment i participa en competicions internacionals oficial.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure