El trencament d’una gran canonada inunda el carrer Guipúscoa, a Sant Adrià

13/7/2013. Un gran tub es va trencar per causes desconegudes i va aixecar voreres i va moure contenidors. L’avaria ja està resolta però s’ha limitat la circulació a la zona

Ensurt ahir a la tarda al barri de Montsolís de Sant Adrià. Pels volts de les quatre de la tarda va trencar-se una gran canonada que transporta aigua cap a la resta de menors canonades que abasteixen el servei dels usuaris. Per causes que encara es desconeixen, la reventada va fer que les voreres de la part muntanya del carrer Guipúscoa, a l’altra banda de la masia de Can Ricart, no aguantéssin l’ingent quantitat de litres d’aigua que s’escapaven, fins al punt de trencar-se i de provocar dos esvorancs i, fins i tot, de moure alguns contenidors uns quants metres.

Per tal de redirigir l’aigua i mirar de reparar l’avaria, Aigües de Barcelona va fer talls puntuals de subministrament en alguns abonats. Amb tot, els embornals ubicats al carrer van absorvir prou bé l’aigua escampada, evitant que s’inundessin algunes cases situades a peu de carrer, com ara les del carrer de Verneda o Prat-. Aquest matí ja s’ha reparat l’avaria i en els propers dies la brigada municipal adrianenca haurà de tornar a urbanitzar les voreres afectades i a pavimentar l’asfalt afectat. Com que això trigarà uns dies, segons ha explicat el regidor de Via Pública, José Luis Martínez (PSC), els quatre carrils de circulació que el carrer Guispúscoa té en aquest tram en direcció Barcelona quedaran reduïts a un parell. Aquesta mesura també és de precaució, doncs no es vol córrer el risc de permetre la circulació per un asfalt que pogués esfondrar-se si ha quedat afectat per sota per l’aigua.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure