La ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez, de visita a Sant Adrià de Besòs

La visita ha començat al Campus Diagonal-Besòs de la UPC i posteriorment ha visitat el centre del municipi i el riu Besòs

La visita ha començat al Campus Diagonal-Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya i posteriorment ha visitat el centre del municipi i el riu Besòs, acompanyada de l’alcaldessa del municipi, Filo Cañete.

La ministra ha valorat positivament la situació actual del riu Besòs, que ha passat de ser un dels rius més contaminats d’Europa a ser un espai natural que alberga biodiversitat, que alberga flora i que permet també el desenvolupament vital per a les persones.

També he remarcat que les polítiques d’esquerres són garantia de bona gestió i d’estabilitat per a totes les ciutats i per a la ciutadania en general, remarcant que Sant Adrià és un bon exemple.

L’alcaldessa de la ciutat, Filo Cañete, acompanya per l’equip de govern municipal  ha agraït la visita de La Ministra i li ha explicat tots els reptes de futur que té la nostra ciutat al davant i també tota la tasca executada en els últims anys per a no deixar a cap ciutadà enrere i tota la transformació de la ciutat realitzada pels governs socialistes de la ciutat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure