La Mina, “zona conflictiva” per a MRW o GLS

“Zona conflictiva” és com qualifiquen les empreses de paqueteria MRW i GLS al barri de La Mina de Sant Adrià de Besòs. Aquesta notícia ja va sortir a la llum l’any 2019, però les empreses insistien en negar els fets, tot i que fonts policials van assegurar que els repartidors que s’apropaven al barri eren atacats. Ara, tal i com ha pogut saber aquest mitjà, MRW i GLS continuen negant-se a repartir paquets al barri de La Mina i el motiu persisteix: “és una zona conflictiva”.

 

L’Organització d’Impulsa La Mina, una plataforma de veïns i veïnes que es va constituir fa gairebé 2 anys, ha parlat amb aquest Diari per denunciar la discriminació que pateix la ciutadania per part d’aquestes empreses.

 

Sense servei a La Mina

 

“En un principi al·legaven que en aquesta zona no tenien servei”, comenten des de Impulsa La Mina, “però després de queixar-nos a través de les xarxes i de emanar respostes pel correu electrònic, ens van contestar que el barri era conflictiu i per això no repartien”. Un argument que, fins i tot, podria arribar al Síndic de Greuges si no s’esclareix la base jurídica d’aquest. “Creiem que s’estan vulnerant els drets de la ciutadania. A més, hi ha alguns carrers on sí reparteixen”. Aquest darrer aspecte està condicionat per la ubicació o el mateix nom de la via.

 

L’Ajuntament, ràpida contestació

 

La plataforma de veïns i veïnes expressa el seu agraïment a l’Ajuntament de Sant Adrià, del que diuen ha estat bastant ràpid en la resposta quan la ciutadania li va traslladar aquest problema.

 

Per aquest motiu, ara el següent pas serà el d’analitzar legalment i jurídicament aquesta “discriminació” als habitants del barri de La Mina.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure