Joan Callau dimiteix i renúncia a l’alcaldia

El que es venia parlant fa unes setmanes per tot Sant Adrià es va anunciar ahir, dimarts 23 de març: l'alcalde Joan Callau presentava la seva dimissió i anunciava la seva renúncia a l'alcaldia de la ciutat. 

 

En un comunicat emès pel partit socialista, els seus companys de partit expressen la seva admiració per la figura de Callau: "Joan Callau es mereix el reconeixement personal i polític pel seu tarannà, per la serenor i el respecte que han guiat la seva capacitat de diàleg, de resistència davant les dificultats amb que s’ha trobat en el seu esforç per aconseguir la constant millora de la ciutat i de la qualitat de vida de totes les persones que la formen. Ha estat un alcalde pròxim amb la gent, preocupat pels més vulnerables". En el comunicat també es destaquen alguens de les seves obres com alcalde, com "la recuperació del riu Besòs i l'arribada de la Universitat".

 

Tot i això, Callau no desapareixerà de la vida pública amb la seva marxa. Després d'haver aprovat els pressupostos, l'exalcalde començarà a treballar a partir d'abril a la Diputació de Barcelona. 

 

Filo Cañete, substituta

 

El PSC ja ho avança: Filo Cañete, segona tinent d'alcalde i responsable de Recursos Humans,  Promoció Econòmica, Benestar i Famílies serà la substituta de Callau i agafarà el relleu a partir del 9 d'abril. "El propòsit que Filo vol fer present a Sant Adrià es basa en projectar la ciutat cap al futur, reforçant la transformació i les millores als barris, impulsant amb energia renovada el desenvolupament socioeconòmic al voltant de l’Eix del Coneixement del Campus Diagonal Besòs, de l’àmbit de les Tres Xemeneies, del nou front litoral".

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure