ICV-EUiA defensa la seva candidatura com a «garantia de les polítiques d’esquerra»

28/04/2015 – El passat dissabte, ICV-EUiA va presentar a l'Ateneu Adrianenc la candidatura que concorrerà a les properes eleccions municipals i que encapçala l’actual regidor i portaveu a l’Ajuntament, Gregorio Belmonte.

El passat dissabte, ICV-EUiA va presentar a l'Ateneu Adrianenc la candidatura que concorrerà a les properes eleccions municipals i que encapçala l’actual regidor i portaveu a l’Ajuntament, Gregorio Belmonte. En els números 2 i 3 també repeteixen Gregorio Camacho i Irene Aldabert. L’acte va comptar amb les intervencions dels portaveus de la coalició roig i verda, Dolors Camats i Joan Mena. Els diputats d’ICV-EUiA van incidir en la necessitat de constituir municipis d'esquerres, que treballin per reduir la bretxa social que la crisi està obrint arreu de Catalunya.

 

L’edil Gregorio Camacho va destacar que la coalició ha estat la garantia perquè el govern de Sant Adrià hagi prioritzat en els pressupostos els serveis socials, la promoció econòmica i l’educació. Com exemples concrets, Camacho va citar la posada en marxa de beques per material escolar, la continuïtat educativa de joves que han de sortir de la ciutat o la cobertura total de les beques menjador. D’altra banda, va valorar la bona feina realitzada des de la regidoria de barri de Via Trajana, l’impuls a l’última fase del mercat municipal i les noves propostes de finançament dels paradistes per garantir l’obertura del mercat. Per acabar, Camacho va esmentar la tasca desenvolupada per Irene Aldabert, regidora de polítiques d'Igualtat i Solidaritat, sobretot pel que fa a la millora de les propostes del CIOD i el nou protocol de violència de gènere.

 

Finalment, l’alcaldable Gregorio Belmonte va fer èmfasi en el compromís amb les polítiques d'esquerres a la ciutat. “Hem estat una garantia d’estabilitat de govern en l’actual legislatura”. Belmonte va explicar els grans eixos del seu programa municipal centrat, en primer lloc, en la millora de les polítiques de participació, transparència i bona gestió. En segon lloc, es va referir a les polítiques de desenvolupament dels barris i a les propostes de la coalició pel front litoral i l'espai públic, concebut com espai de convivència i integració de tothom. Per acabar, el candidat va desenvolupar les propostes de polítiques socials. “Les persones volen millorar el seu futur i la nostra candidatura és avui imprescindible per garantir polítiques d'esquerres on les persones son la prioritat”.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure