Sant Adrià reconeix la tasca dels seus ciutadans i les seves entitats

28/04/2015 – El passat diumenge 26 d'abril va tenir lloc l'acte de lliurament de la 7a edició dels Premis Ciutat de Sant Adrià, que reconeixen a persones o entitats amb una trajectòria exemplar o que hagin dut a terme iniciatives que contribueixen a fer una societat millor.

El passat diumenge 26 d'abril va tenir lloc l'acte de lliurament de la setena  edició dels Premis Ciutat de Sant Adrià, els guardons que reconeixen a persones o entitats amb una trajectòria exemplar o que hagin dut a terme iniciatives que contribueixen a fer una societat millor, més cívica, més solidaria i més implicada en els afers locals.

 

En l’àmbit cultural, el premi ha anat a mans de l’Arxiu Històric i Centre de Documentació de la Mina, per la tasca que realitzen els seus membres i la gran participació i obertura al barri de l’entitat, i a Ana Estarlich, de l’Associació de Pessebristes, per la producció i promoció del Pessebre Vivent. En l’àmbit esportiu, l’entitat guardonada ha estat el Club Natació de Sant Adrià, mentre que la persona física premiada és Antonio Montes Monferrer, campió d’Europa de billar a tres bandes. En l’àmbit de la societat activa, l’Associació de Vídues i en Bruno Nájera, monitor de música per a la tercera edat, han estat els escollits. Per últim, SOS Huellas Barcelona, entitat defensora dels animals, i Montse Rovira, responsable del menjador social, han rebut el premi en l’àmbit del servei a la ciutadania.

 

Els ciutadans, per la seva banda, han concedit el premi a Pascual Castellano, per la seva participació activa al barri del Besòs en diferents àmbits. Finalment, l’Alcalde ha atorgat cinc premis més: a José Delgado, per la seva implicació en el món de l’esport; a Sílvia Díaz, per la seva tasca de docent i feina diària; a Cristobal González, per la dedicació al col·lectiu de jubilats i pensionistes; a Marcelino Álvarez, per treballar la promoció d’actes culturals a la ciutat, i a Luís Raluy, per la projecció que fa de la ciutat a través del reconegut Circ Raluy.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure