Martínez i Broncano lideren el Sant Adrià davant l’Asnimo (65-62)

Després d’assolir l’objectiu de convertir-se en un equip competitiu, el Femení Sant Adrià va sumar la segona victòria de la temporada al pavelló Ricart (65-62) davant l’Asnimo balear.

L’equip d’Enric Cervera, format per un combinat sènior i júnior a parts iguals, va superar el seu rival en un matx liderat pel conjunt lila durant pràcticament els 40 minuts de partit.

El trident format per Núria Martínez, Irene Broncano i Emma Barceló va liderar les ofensives liles. Les tres jugadores adrianenques mantenen un nivell de forma extraordinari i han incrementat notablement les seves aportacions durant el darrer mes. L’experiència de Martínez i la suma de les jugadores de la pedrera està sent fonamental al conjunt de Cervera.

Tot i tancar el primer quart amb un avantatge de 3 punts (13-10) i mantenir el lideratge abans del descans (29-22), l’Asnimo va reaccionar a la represa i l’encert exterior visitant va bombardejar la cistella adrianenca per capgirar el marcador (47-48) al tercer temps. Tot i arribar a tenir un desavantatge de quatre punts (39-44), les liles van aconseguir recuperar la victòria al tram decisiu.

La solidesa defensiva perduda al temps anterior es va recuperar i es va segellar el tercer triomf del curs (65-62). Núria Martínez va liderar les estadístiques gràcies als seus 15 punts, 3 rebots, 6 assistències i 19 de valoració.

Excel·lent una setmana més l’aportació de la júnior Irene Broncano amb 15 punts, 5 rebots i 4 pilotes recuperades. Cal destacar també els 11 punts d’Emma Barceló i els 6 rebots i 3 assistències de Judith Turrión.

El Sant Adrià s’allunya de les posicions perilloses de la classificació al grup B de Lliga Femenina 2 i aquest cap de setmana visita Cornellà de Llobregat per enfrontar-se al Basket Almeda.