El CE Sant Adrià tindrà veu en les obres del Besòs

Durant els propers mesos, l’Ajuntament de Sant Adrià hauria de licitar les obres de remodelació en les Instal·lacions Municipals del Besòs. Des de fa pràcticament 15 anys, el camp principal del complex esportiu és l’única catifa disponible per a la disputa de partits.

El Club Esportiu Sant Adrià 2020 és l’entitat principal que en fa ús i es troba en ple creixement. Per aquesta raó, s’escoltarà quines necessitats té i la seva opinió sobre les millores i prioritats a tenir en compte en la futura remodelació.

L’Ajuntament ja va anunciar que la instal·lació esportiva del Besòs és la prioritat als pressupostos d’aquest any i tindrà una inversió d’uns 500.000 euros.

L’Ajuntament té la intenció de crear una Comissió de Seguiment en què estarien presents representants del CE Sant Adrià, el gran coneixedor de la seva realitat i de les mancances i necessitats que té la instal·lació.

Durant l’estiu del 2022 s’haurien d’executar les obres i la nova catifa i estructura suposarà un gran canvi a la instal·lació.

ARTICLES SIMILARS

Comentaris

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure