El Femení Sant Adrià supera el Distrito Olímpico per la via ràpida (64-48)

Les quatre victòries en les darreres cinc jornades de lliga permeten el Femení Sant Adrià a tornar a apropar-se a les posicions de Fase Final de Lliga Femenina 2.

Entre els set primers equips classificats, l’equip d’Enric Cervera va ser un dels tres únics equips que van guanyar aquesta jornada. Amb sis victòries i sis derrotes, les liles està evolucionant notablement al tercer esglaó nacional.

El FSA va tornar a exhibir diumenge el seu potencial ofensiu i sòlida defensa adrianenca al poliesportiu Ricart. El Sant Adrià va gaudir de l’enfrontament més plàcid del curs, superant el Distrito Olímpico madrileny (64-48). Va ser, a més a més, el partit més coral del sènior lila.

Noa Sánchez i Mariona Mulió van liderar un primer quart lila excel·lent (25-9). Diferència de 16 punts en només 10 minuts de partit i un parcial clau de 17-0 local.

Abans de la represa, la diferència va augmentar fins als 25 punts (47-22) i la victòria quedava sentenciada en només 18 minuts. Enorme imatge al darrer partit de l’any.

A la represa, les rotacions a pista es van mantenir i pràcticament totes les jugadores van sumar, com a mínim, un punt al seu caseller particular.

Irene Broncano va ser la màxima anotadora lila amb 11 punts i 3 rebots, seguida per Núria Martínez i Aina Subirats, amb 9. Enorme també la feina sota cistella de Judith Turrión amb 8 rebots 4 recuperacions.

El primer partit de l’any serà dissabte 8 de gener al Barris Nous de Lleida per enfrontar-se al EKKE CB Lleida (20:00h). Partit importantíssim per apropar-se a la quarta i cinquena posició del grup B de Lliga Femenina.

Recordem que el Segle XXI no pot disputar la Fase Final a Lliga Femenina Challenge i, molt probablement, el cinquè classificat també podria jugar la segona fase, a finals del mes d’abril.