El Femení Sant Adrià celebra la salvació a LF2 contra el Claret (61-57)

El Femení Sant Adrià es va retrobar amb el triomf al poliesportiu Ricart (61-57). El conjunt d’Enric Cervera va superar a casa el Picken Claret, un dels conjunts aspirants a disputar la Fase Final de Lliga Femenina 2.

El sènior lila va disputar un matx de menys a més, destacant una gran actuació al tercer quart, on es va capgirar el marcador gràcies a un millor encert exterior.

El partit al pavelló adrianenc va arrencar espès i desencertat per a l’equip d’Enric Cervera (8-13). Un primer quart que va ser secundat per una millora progressiva abans del temps de descans (20-21).

La culminació de la remuntada va arribar després de la pausa amb un bombardeig de triples i un encert exterior coral (45-32). 25 punts en tan només 10 minuts i màxima de +13 per encarrilar la victòria.

L’equip adrianenc va estar liderat per Sheila Maeztu (11reb.), Judith Turrión (8reb.), Ariadna Talaverón (8reb.) i Irene Broncano (6reb.) en el rebot, ben secundat per Anna Costa i Noa Sánchez a l’encert.

Al període final es va haver de treballar a fons en intensitat contra un Claret que va buscar tornar a ficar-se al partit a base de triples (45-35), però la sòlida defensa i la concentració en els instants decisius va suposar una ajustada victòria final (61-57).

Anna Costa va ser la màxima anotadora lila del matx amb 13 punts, seguida per Noa Sánchez amb 12.

El proper compromís de lliga coincidirà amb la penúltima jornada de la temporada a la pista del Distrito Olímpico (aquest dissabte 2, 19h). La cloenda de la temporada 2021 – 2022 també serà amb horari unificat el proper dissabte 9 d’abril (19h) amb el duel contra el CB Lleida.

Un darrer partit que posarà punt final a una bon curs lila, amb mig equip encara en edat júnior i un notable creixement de les joves del planter adrianenc. El Femení Sant Adrià suma 11 victòries i 13 derrotes i buscarà equilibrar a 50% el balanç.