Es prohibeix temporalment l’accés dels patinets elèctrics al transport públic

A partir de l’1 de febrer, els patinets elèctrics no podran accedir al transport públic durant els pròxims 6 mesos. La mesura preveu millorar la seguretat d’usuaris, treballadors i instal·lacions

Des que el passat 17 de novembre un patinet elèctric va incendiar l’interior d’un vagó dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), l’ATM ha decidit prohibir l’accés d’aquest aparell a cap instal·lació de transport públic de Catalunya, incloent-hi metro, autobusos, estacions de Renfe Rodalies, Ferrocarrils o TRAM.

Durant els sis mesos que durarà aquesta prohibició, l’ATM té com a objectiu evitar possibles accidents d’explosions espontànies d’aquests aparells a causa de l’alta inflamabilitat de les seves bateries en vehicles amb moviment, així com millorar i garantir condicions fiables de seguretat d’usuaris, treballadors i instal·lacions.

Els usuaris que no respectin aquesta nova mesura i accedeixin a les estacions amb patinet elèctric podran arribar a pagar fins a 200 euros de multa.

D’altra banda, la mesura no ha estat ben rebuda pels usuaris que fins ara combinaven l’ús del patinet amb el transport públic, que hauran de buscar rutes alternatives a peu per assolir aquesta nova mesura fins a l’agost de 2023.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure