Els Centres Oberts de Sant Adrià rebran una ajuda de 208.030 euros

L’Ajuntament de Sant Adrià i la Generalitat donaran suport econòmic, un any més, a les tres entitats de la ciutat que gestionen Centres Oberts. Un total de 208.030 euros que es destinaran al finançament de l'Associació Juvenil Barnabitas, a les activitats realitzades al Centre Obert Preju-Unión i el Centre Obert 1 y 2 de Mayo del barri de la Mina de l'associació Salesians Sant Jordi, i al Centre Obert d'Aldees Infantils SOS Sant Adrià.
La xifra total és la suma de les aportacions de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament, per tal que aquests tres espais puguin continuar la seva tasca. Tots tres arrosseguen una llarga trajectòria programant activitats adreçades a la formació global dels infants i amb especial atenció envers aquells que pertanyen a col·lectius menys afavorits.
Els Centres Oberts són serveis fora de l'horari d'escolarització obligatòria. Van dirigits a infants i adolescents. Tenen com a finalitat donar suport, estimular i potenciar la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i d'esbarjo, així com compensar deficiències socioeducatives.
Mitjançant aquesta col·laboració, l’Ajuntament pretén donar continuïtat a una important tasca d'interès social, atenent a infants amb risc d'exclusió amb diversos programes educatius, que es realitzen en el temps lliure d’aquests.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure