El Sant Gabriel marxa reforçat de Palma tot i deixar escapar 2 punts al temps afegit (2-2)

A diferència de la jornada anterior, on l'Europa va imposar la seva jerarquia davant el Sant Gabriel, en aquesta ocasió ha estat l'equip adrianenc qui ha dominat. Malgrat aquest plus absent fa set dies, l'equip de José González no ha pogut sumar la victòria contra el Son Sardina a Palma de Mallorca (2-2).

«Hem sumat un punt en un camp molt complicat i la temporada anterior molt pocs equips van guanyar al camp del Son Sardina», veu amb optimisme l'entrenador del Sant Gabriel, José González, malgrat haver vist com les locals igualaven el matx a l'afegit. «El tram final ha estat més caòtic, al 89' hem recuperat l'avantatge i un minut més tard ens han tornat a colpejar».

Lara Palomino ha inaugurat el marcador al minut 30 després de culminar un mà a mà davant la portera local i aprofitar un bon canvi d'orientació de Paula Navas. Amb un ritme superior al Son Sardina i mostrant la seva versió més competitiva i intensa, el Sant Gabriel ha marxat a vestidors amb un mínim avantatge.

Malgrat això, i quan faltaven 15 minuts per a la conclusió, les balears han trenat la seva jugada més confeccionada fins aleshores i han igualat el partit. Sense enfonsar-se ni abaixar els braços, el 'Santgra' ho ha seguit intentant en atac i al minut 89 ha arribat l'1 a 2. La 'pichichi' blava Paula Sánchez ha recuperat l'avantatge adrianenc, però un minut més tard, s'ha anivellat novament el marcador en una falta directa impossible per a Alba Sánchez.

«Tot el que sigui sumar és més que positiu», ha valorat González, tot i el frustrant darrer minut. Amb aquest punt, el Sant Gabriel es manté a la part capdavantera de la taula. El Son Sardina, a mitja taula.