El Rubí goleja a Tucans (3-6)

13/12/2016 – Derrota contundent per les de Sant Adrià en el darrer partit de la primera volta del campionat.

Hoquei Tucans afrontava la visita del Rubí Cent Patins amb la voluntat de sorprendre un dels conjunts més poderosos de la Lliga Elit Femenina. L’actual líder es presentava a Sant Adrià mantenint-se invicte, condició que podria conservar derrotant les grises.

Tucans es veuria clarament castigat per l’encert ofensiu d’Ainhoa Merino, autora de quatre dianes, tot i ser capaç de posar en dificultats el Rubí. Les jugadores d’Einar Meyerson obririen el xoc amb força, aprofitant un gol d’Aina Pascual i de la debutant Abril Bendinelli per situar-se amb un 2 a 0 favorable (2-0).

La reacció de les Espartanes no es faria esperar: parcial de 0 a 4 abans del descans per marxar a la mitja part dominant (2-4). Sierra, Elen Horn i un doblet de Merino capgiraven la tendència del duel, donant ales al Cent Patins per trencar definitivament el partit en la represa. Amb dos gols més de Merino, les visitants ho deixarien tot lligat (2-6).

En els últims compassos, el 3 a 6 de Tamara Grande maquillaria parcialment el marcador global (3-6), però la derrota no es podria evitar. Després d’aquest partit, Tucans és sisè amb 7 punts i està a la mateixa distància del play-off que del descens (a set punts). Ara la Lliga Elit queda aturada fins al 15 de gener.